Ampliar

128 pàgines
13,3 x 21 cm
Rústica
ISBN: 978-84-941164-3-8
14 euros

 

Envia-ho a un amic

Nom del remitent:

E-mail del remitent:

E-mail del destinatari:

Comentari:

A la premsa

Entre dues llums

Pep Bertran

Apol·lo o Dionís? Saber erudit o veritat vital? Oblit del cos o ex-altació dels instints masculins? Mossèn Miquel, protagonista d’Entre dues llums, prova de respondre a aquestes preguntes i es mou en una angoixa que l’abocarà a un destí peculiar.
El narrador proposa una visió excèntrica del mite de l’immortal i sempre d’actualitat Èdip de Sòfocles, amb la qual el lector s’adonarà dels estralls que pot arribar a provocar un sentiment de culpa portat a l’extrem, condicionat per la figura materna i la poca alternativa que hi ha al fet d’haver nascut. Després de llegir aquest llibre, ben pocs podran continuar considerant la veritat com el remei de tots els mals.
Pep Bertran (Mataró, 1971) ha estudiat Ciències de la Infor-mació i direcció cinematogràfica. Inicia la col·lecció Narratives d’Edicions Saldonar amb la novel·la Una vida regalada, una incursió iniciàtica al barri de la Ribera de Barcelona sota l’ombra de Diògenes. El 1996 guanya el premi Just Manuel Casero amb La Ribera. Després deixa córrer l’escriptura i es forma com a psicoanalista. 

ACTUALITAT (16/11/2016)
2
facebook twitter
© Edicions Saldonar, 2010 | 637 722 816 | edicions@saldonar.com | Avís legal